Car Wrap

U wilt graag een moderne witte lak op uw auto, maar u bent bang dat een witte kleur de restwaarde zal beinvloeden? Of wilt u liever een mat zwarte auto, maar is deze niet leverbaar?
Een car wrap biedt dan de uitkomst!

Bij een car wrap wordt uw auto ingepakt (wrappen) in het door uw gewenste design. Bij een goed uitgevoerde car wrap ziet men geen verschil tussen het spuiten en het wrappen van een auto.

Dankzij de steeds verdergaande ontwikkeling van car wrap folie is het tegenwoordig zelfs mogelijk om uw auto te wrappen in een 3D folie, waarbij u de stuctuur van het materiaal kunt voelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de populaire carbon folie. Door uw auto te laten wrappen met carbon folie krijgt u een hele exclusieve look en wordt uw auto een echte eyecather in het straatbeeld!

En mocht u ooit uitgekeken raken op uw trendy design, dan kunt u de folie altijd laten verwijderen en zal de orginele lak onder de folie er weer als nieuw uit zien!

Er zijn verschillende redenen om een car wrap bij Car Conversions uit te laten voeren:
- Inspelen op actuele kleuren en design trends
- Restwaarde behoudend
- Kleuren die af fabriek niet leverbaar zijn
- Preventie van beschadigingen


Car wrap kosten

De kosten voor het wrappen van uw auto is afhankelijk van de omvang van uw auto. Het is daarom niet op voorhand aan te geven wat u precies kwijt zult zijn. Naast de omvang is ook de orginele kleur en de keuze tot hoever b.v. de deurportieren gewrapt moeten worden van invloed op de uiteindelijke prijs. Om u echter toch een idee te geven kunt u onderstaande indicatie raadplegen.

Bent u geinteresseerd in een car wrap of heeft u vragen of speciale wensen en wilt u advies op maat, dan kunt u altijd contact op nemen door te bellen of te e-mailen.